Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Klub

V Poděbradech bude žákovská liga!

„Jednání probíhala zejména s Mladou Boleslaví, kde vidíme smysluplný potenciál budoucí spolupráce, ale i s dalšími kluby jako je Slavia Praha, Letňany či Nymburk apod. Bližší informace přineseme později, až budou doladěny všechny detaily,“ uvedl k jednání sportovní manažer klubu Milan Hněvsa. „Nicméně už nyní jsme přesvědčeni, že ročníky mít naplněné budeme a soutěž budeme moci odehrát.“

Ročníková soutěž pozvedne poděbradský klub zase o kousek dále. „Ročníkovou soutěž přihlašujeme, abychom našim mladým hráčům nabídli to nejlepší, co můžeme. Rozhodně je nechceme nahradit jinými kluky, spolupráce se navazuje z důvodu doplnění do plného stavu,“ doplnil předseda klubu Petr Fiala. Jako supervizor povede žákovské kategorie Přemysl Sedlák, který se v loňském roce stal i „svazovým“ regionálním trenérem Českého hokeje. Doplní ho další hlavní trenér Michal Dobroň a asistenti Milan Hněvsa a Šimon Havlina.

Mimo žákovských soutěží klub podal přihlášku i do Krajské ligy mužů, ligy juniorů i dorostu. Silnou mládežnickou základnu pak dokládá i přihláška všech kategorií přípravek. Pro minihokeje prvních až čtvrtých tříd jsou přihlášena dvě mužstva a v případě třetí třídy dokonce mužstva tři.