Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
A-tým

Semifinále v Poděbradech!

Druhé utkání nemohlo začít lépe. Po sedmnácti minutách Poděbrady vedly už 3:0. Hosté sice v polovině utkání snížili na 3:1, během dvou minut ale Martin Ševc a Lukáš Tuma navýšili vedení na 5:1. Utkání se poměrně přiostřilo a trestná lavice byla oproti prvnímu utkání mnohem více navštěvována. Popovicím se dokonce povedlo snížit necelých sedm minut před konce na rozdíl dvou branek, výhra Poděbrad však pojistil střelou přes celé kluziště do prázdně branky Dominik Čapek a mohl se svým týmem oslavit postup.

Velký favorit na titul z Černošic ve čtvrtfinále nezaváhal a dokázal si poradit s Kolínskou rezervou taktéž 2:0 na zápasy, přestože to neměl proti mladému týmu jednoduché. Ostatní série už rozhodovali tři utkání. Rakovník sice dokázal první utkání na domácím ledě vyhrát na Mělníkem 6:3, ve zbylých utkání už se radoval soupeř. Na domácím ledě vyhrát Mělník 4:2 a v rozhodujícím utkání v Rakovníku rozhodl ve svůj postup v prodloužení. Ještě větší drama se odehrálo v neděli ve Slaném, kde Kralupy nepoložila ani vyrovnávací branka ve vlastní přesilovce 13 vteřin před koncem třetí třetiny. Rozhodnout musely až nájezdy, kde byl Poděbradský semifinálový soupeř šťastnější. Zajímavostí je, že v této sérii se ani jednomu z týmů nepodařilo vyhrát na domácím ledě.

Semifinálová série proti týmu, jenž vede bývalý kapitán Poděbrad Martin Příhoda ve spolupráci s bývalým trenér Jan Boháčkem, startuje ve středu 08. března od 18:00 v Poděbradech. Druhé utkání je naplánováno na sobotu 11. března od 18:15 v Kralupech a případné rozhodující utkání pak v neděli 12. března od 17:00 opět v Poděbradech. Podaří se sen o finále? Přijďte Poděbrady podpořit na zimní stadion!