Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0106: HC Buldoci Neratovice - HC Poděbrady

ZS Neratovice - 15.12.2018 18:30

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 14. kolo

HC Buldoci Neratovice
3 : 6
VS
(1:3, 1:0, 1:3)
Počet diváků: 210
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 2
0 Branky v oslabení 0

Do Neratovic jsme jeli s vědomím, že nás v místních "specifických" podmínkách nečeká žádný lehký zápas. Domácí. i přesto že nemají dobrou sezónu, mají za sebou fandící publikum a rozhodně nepůsobí jako odevzdaný tým. My jsme utkání začali dobře, byli jsme aktivnější hokejovější a ve 4.minutě jsme šli do vedení když Rindoš v přečíslení 2-1 přesně našel Příhodu. Domácí srovnali v 6. minutě Chvojka, ještě loni hráč Poděbrad, z levé strany golfákem prostřelil Bílka. My jsme vedení strhli na svou stranu v 10. minutě v přesilové hře. Dobroň na modré čáře napřáhl a prostřelil domácícho brankáře Krestu. V 16. minutě jsme zužitkovali tentokrát dvojnásobnou přesilovou hru, když se od modré trefil Cafourek. Do kabin jsme šli s příjemným náskokem 2 branek.

Obraz druhé třetiny byl úplně jiný. My jsme z nepochopitelných důvodů přestali hrát, bruslit a Neratovice ožily. Odměnou jim byl kontaktní gól z hole Štukheila , který do branky uklidil odražený puk od zadního mantinelu. Domácích byl najednou plný led a byli to oni, kdo diktoval tempo hry. Naštěstí pro nás nedokázali vyrovnat a my jsme udrželi těsné vedení

Před poslední částí hry proběhl v kabině důrazný pohovor, který zabral. Opět jsme se vrátili ke hře z první třetiny a zatlačili Neratovice do defenzivy. Ve 48. minutě Rindoš projel s kotoučem na holi téměř celé hřiště a vstřelil vítězný gól utkání. V 52. minutě dorazil do branky puk Hrdina a poslední naši branku usměrnil do dobře nastavenou holí v 58. minutě Příhoda. Poslední slovo sice měli domácí, ketří v 59. minutě upravili na 3:6.

Utkání jsme zvládli a přivezli 3 body, což považuji za důležité.

Branky: - 4. Příhoda (Rindoš), 10. Dobroň (Příhoda, Toupal), 16. Cafourek (Pojkar,Rindoš), 48. Rindoš (Pojkar), 52. Hrdina (Jedlička,Rindoš), 58. Příhoda (Tuma, Šafra)

Sestava HC Buldoci Neratovice
Sestava HC Poděbrady
Bílek - Cafourek, Dobroň, Pojkar, Martínek, Žalud - Příhoda, Toupal, Rindoš - Tuma, Jedlička, Hrdina - Šafra, Papoušek