Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0076: HC Poděbrady - HC Příbram

ZS Poděbrady - 11.11.2017 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 10. kolo

HC Poděbrady
7 : 4
VS
(2:3, 3:0, 2:1)
HC Příbram
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Úvod utkání jsme opět nezvládli. Ve 3. minutě jsme propadli v útočném pásmu a Příbram po zvládnuté situaci 2-1 šla snadno do vedení. Tentokrát jsme ale soupeře do většího náskoku nepustili. Naopak ve 12.minutě Šafra předložil puk Burešovi, kterému sice při blafáku sjel z hole, ale příbramský brankář nestačil zareagovat a bylo srovnáno. O minutu později Kadlec A. nás poslal do vedení. Bohužel závěr třetiny jsme nezvládli. Nejprve jsme nechali vyjet hráče z kouta a po skrumáži před naší brankou soupeř vyrovnal a v čase 18:26 Příbram využila přesilovou hru. Do šaten šla s jednobrankovým náskokem.

Začátek druhé třetiny nám vyšel parádně. Nejprve po tlaku prvního útoku hned ve 38 vteřině vyrovnal Mojžíš . O 2 minuty později ujel Malínský, předložil puk Hrdinovi, který přesným blafákem otočil skóre utkání. O další 3 minuty později později jsme dostali výhodu přesilové hry 5 na 3, kterou jsme využili zásluhou Velechovského. Druhou třetinu jsme jasně ovládali, druhý útok navíc překombinoval akci 3-1 a netrefil prázdnou bránu. Jenom v závěru jsme si situaci zkomplikovali vyloučením na 4 minuty. Naštěstí jsme to zvládli a před poslední částí hry jsme měli dvoubrankový náskok.

Do poslení třetiny jsme šli s cílem poctivě bránit a dovést zápas do vítězného konce. Celkem se nám to dařilo. Navíc Potocký v 52.minutě golfákem trefil hostujícího brankáře do přilby a puk se odrazil od ní do branky. Hosté sice v přesilové hře v 54. minutě ještě snížili na 6:4, ale víc už nestihli. Naopak Kadlec J. při hře bez brankáře trefil odkrytou branku a pečetil vítězství.

Tentokrát jsme podali mnohem zodpovědnější výkon než v předchozích zápasech a zaslouženě získali cenné 3 body.

Branky: 12. Bureš (Šafra, Hrdina), 13. Kadlec A., 21. Mojžíš (Malínský, Rindoš), 23. Hrdina (Malínský,Šafra), 27. Velechovský (Malínský, Žouželka), 52. Potocký (Šafra, Hrdina), 59. Kadlec J. -

Sestava HC Poděbrady
Škubal - Malínský, Žouželka, Sladký,Labuta, Pozník, Pánek, Kosinka - Rindoš, Mojžíš, Velechovský - Jelínek, Kadlec J., Kadlec A. - Šafra, Potocký, Hrdina, Bureš
Sestava HC Příbram