Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
2: Hokejový klub Čáslav, z.s. - HC Poděbrady

ZS Čáslav - 19.03.2017 17:00

Krajská soutěž mužů: Play-off - 1. kolo

Hokejový klub Čáslav, z.s.
7 : 2
VS
(2:1, 2:1, 3:0)
Počet diváků: 760
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

K druhému utkání jsme přijeli s cílem, pokusit se vyhrát v základní hrací době a vynutit si prodloužení, ale bohužel bez dalších dvou hráčů základní sestavy. Domácím se podařil vstup do zápasu, když je v 15 vteřině dostal do vedení Pipek a ještě v první třetině Němec využitou přesilovkou upravil na 2:0. My jsme se udrželi ve hře kontaktním gólem, když v samotném závěru první třetiny, když se po přihrávce Šafry trefil Malínský. Bohužel po první třetině jsme přišli o dalšího hráče, dorostence Milaniaka.

Velkou šanci na vyrovnání jsme měli ve 27. minutě, když rozhodčí nařídil trestné střílení, ale Šafra jej neproměnil. Naopak přišly dva údery Čáslavi: Nejprve Kůrka od modré tvrdou přihrávkou po ledě našel Pánka, který puk uklidil do sítě a o pár chvil později Pipek z další přesilovky zvýšil už na 4:1. My jsme se ovšem nevzdali a Procházka se Šafrou z přečíslení dva na jednoho korigovali výsledek na 4:2 a dali nám naději to poslední části hry.

Do třetí třetiny jsme pozměnili zbytek sestavy, ale výsledek v podobě zdramatizování zápasu se nedostavil. Domácí se uklidnili pátým gólem, který si v přesilovce připsal L. Svoboda a vzápětí Kraučuk upravil už na 6:2.Tento hráč bez mozku potom hrubě fauloval Šafru a dostal trest ve hře, čímž si ukončil sezónu a snad i velmi oddálil začátek příští. V naší brance dostal opět příležitost zachytat si šestnáctiletý Roman Málek ml., ale bohužel ještě jednou kapituloval.

Čáslav postoupila zaslouženě, my se ale za výkon se sestavou s polovinou starších dorostenců stydět nemusíme. Možná v plné sestavě bychom soupeře potrápili více, ale to jsou jen možná....Jinak to bylo správné vyvrcholení sezóny a je dobře, že se hraje play-off i v této nejnižší soutěži. Hrát 2x před téměř zaplňenou halou bylo hlavně pro mladé kluky velkým zážitkem.

Branky: - 19. Malínský (Šafra), 36. Procházka (Šafra)

Sestava Hokejový klub Čáslav, z.s.
Sestava HC Poděbrady
Král (45. Málek) - Malínský, Žalud, Pozník, Baumgartner - Šafra, Malina, Procházka - Kubát, Kosinka, Milaniak - Chvalovský, Hněvsa, Charvát.