Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S2074: Hvězda Kladno - HC Poděbrady

ČEZ stadion Kladno - 26.11.2016 19:15

Krajská soutěž mužů: Základní část - 13. kolo

Hvězda Kladno
3 : 8
VS
(0:1, 1:2, 2:5)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Ve velmi prořídlé sestavě jsme v sobotu večer nastoupili v hlavní kladenské hale k poslednímu zápasu prvního kola s domácí Hvězdou Kladno. Po úvodní brance Pácala z druhé minuty jsme podlehli uspokojení, že se vítězství dostaví jaksi samo a podle toho vypadala i hra. Spousta nepřesností, bez pohybu, bez nápadu. Do kabin jsme šli s hubeným jednobrankovým vedením.

V úvodu druhé části jsme nevyužili přesilové hry 4 na 3 a 5 na 3 a proto ve 29 minutě přišle zasloužený trest a bylo vyrovnáno. Tato branka zřejmě dopálila Velechovského, který si hned po buly vzal puk projel celé hřiště a nekompromisně zavěsil. Ve 37 minutě Šafra zužitkoval přihrávku Pánka a druhá třetina skončila dvoubrankovým vedením.

V poslední třetině se naše hra nijak výrazně nezlepšila, ale začali jsme střílet góly a zápasy dovedli do vítězného konce

Z Kladna si odvážíme body, ale po hodně nepřesvědčivém výkonu .

Branky: - 2. Pácal (Velechovský), 30. Velechovský (Pozník), 37. Šafra (Pánek), 43. Pácal (Šafra, Charvát), 45. Pánek, 46. Charvát (TS), 48. Pozník (Buldra, Pácal), 56. Buldra (Velechovský)

Sestava Hvězda Kladno
Sestava HC Poděbrady
Král - Pozník, Malina, Pánek, Hněvsa - Buldra, Pácal, Velechovský - Šafra, Kosinka, Charvát