Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
A-tým

Semifinále pro Zdendu!

V semifinále nás vyzve tým SK Černošice, vítěz skupiny západ, který si ve čtvrtfinále poradil ve dvou zápasech se lvi ze Slaného. V prvním utkání na domácím ledě vyhrál celek Černošic 6:4, když v jeho dresu řádil především Dominik Šalamoun, autor hattricku. Soupeře načal již v první minutě, rozhodující trefu si pak schoval na 58. minutu.

Druhé utkání v sobotu Černošice již přetavily v postup. A také se rozhodovalo až v poslední třetině a také byl hlavní postavou Dominik Šalamoun, který zaznamenal druhý třígólový večer ve druhém utkání play-off. Stejným brankovým přídělem ho navíc podpořil i Roman Formánek a celkové skóre utkání se zastavilo na výsledku 4:9.

Že Poděbrady nečeká žádná lehká série dokládají navíc i vzájemná utkání, ve kterých se dlouhodobě moc nedaří. Na výsledek ze začátku listopadu, kdy Poděbrady v Černošicích schytaly debakl 10:1 už nikdo nemyslí a všichni věří, že se bude jednat o jiné, vyrovnané bitvy. První utkání startuje na zimním stadionu v Černošicích ve středu 27. února v 18:30.

Druhé utkání se bude hrát na půdě Poděbrad v sobotu 02. března od 17:00, při kterém se slavnostního vhazování ujme Zdeněk Šafránek, kterému bude po první třetině předán výtěžek z utkání a darů. Více informací o utkání a Zdeňkově příběhu zveřejníme během čtvrtka.

Případný rozhodující duel se odehraje v neděli, opět na půdě Černošic.