Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Mladší žáci

Vítězný turnaj mladších žáků v České Lípě

Do turnaje svěřenci M. Hněvsy nevstoupili nejlépe, když na úvod podlehli týmu z Benešova 1:9. Tento výsledek paradoxně mužstvo nakoplo k lepším výsledkům. Hned druhé utkání vyhrálo nad Mariánskými Lázněmi 6:1.

Druhý hrací den čekal tým z Poděbrad další silný soupeř – Vrchlabí. I zde byli úspěšní Poděbradští v poměru 5:3. Potom následoval infarktový zápas s Opočnem, kde Poděbrady ještě 5 min. před koncem prohrávali o 2 branky, ale díky střelecky vydařenému závěru zvítězili 5:4.

Do závěrečného třetího dne turnaje šel tým s odhodláním získat jednu z medailí. Prvním týmem, který mohl vzít naděje na úspěch byla Lomnice n/P. Vítězstvím v poměru 5:2 se povedl první krok. Ten poslední, který musel tým z Poděbrad udělat, bylo porazit mužstvo z pořadatelského města Česká Lípa. A to se podařilo v poměru 6:1.

Tímto měli hráči z lázní zaručené celkové druhé místo. V posledním utkání turnaje šlo o hodně. V něm se střetly celky Benešova a Lomnice n/P. Jedině vítězství zaručovalo Benešovským celkové prvenství. Stalo se ale neočekávané, když zde Lomnice celkem zaslouženě zvítězila v poměru 5:2 zaručila si třetí místo a určila celkového vítěze turnaje.

A tím se stalo družstvo mladších žáků z Poděbrad!!!!!

Celkové pořadí:

  1. HC PODĚBRADY
  2. HC STADION VRCHLABÍ
  3. HC LOMNICE n/POPELKOU
  4. HC LEV BENEŠOV
  5. HC BARONI OPOČNO
  6. HC ČESKÁ LÍPA
  7. HC MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

    Fotogalerie