Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
A-tým

Čtvrtfinále KLM: HC Poděbrady – HC Lev Benešov

Jelikož Poděbrady i přes nepříliš podařený závěr základní části skončily na druhém místě východní skupiny, první utkání se odehraje na domácím ledě v Poděbradech ve středu 20. února od 18:00. Druhé utkání je naplánováno v Benešově v sobotu od 17:00. Pokud nebude po sobotním utkání o postupujícím jasno, rozhodující utkání se sehraje opět v Poděbradech v neděli od 17:00.

Další dvojice čtvrtfinále tvoří HC Čáslav – Slavoj Velké Popovice, SK Černošice – HK Lev Slaný a HC Junior Mělník – HC Rakovník.

Play-off 2019

S mužstvem Benešova Poděbrady v letošní sezóně odehrály dvě utkání a obojí vítězná. Hned ve druhém kole přivezly všechny body z ledu soupeře, když v polovině utkání odskočily domácím už na rozdíl čtyř branek. Benešov dokázal ještě v průběhu druhé třetiny snížit až na 3:4 a vrátit se do zápasu, dvě vteřiny před koncem třetiny však znovu překlopil utkání na stranu Poděbrad střelec Martin Příhoda. V poslední třetině si i přes vyloučení Poděbrady utkání pohlídaly, Příhoda na závěr do prázdné branky zkompletoval hattrick a rozhodl tak o konečném výsledku utkání HC Lev Benešov – HC Poděbrady: 4:6.

Prosincová odveta nabídla pořádnou divočinu. Poděbrady vedly 2:0, hosté srovnali na 2:2, domácí odskočili na 5:2. To vše se stihlo za první třetinu. Druhou třetinu ovládli hosté z Benešova a dokonce vyrovnali, stejně jako v prvním utkání ale Martin Příhoda vrátil Poděbradům vedení a před závěrečnou třetinou svítilo na tabuli skóre 6:5. V té už zase dominovali domácí, závěrečnou část vyhráli 5:1 – konečný výsledek utkání HC Poděbrady – HC Lev Benešov 11:6.

Přijďte ve středu povzbudit Poděbrady v boji o semifinále! HC Poděbrady si pro nejmenší příznivce připravily překvapení. Prvních 50 návštěvníků, kteří přijdou na utkání s dětmi, obdrží ke vstupence losovací kupón. Během první přestávky bude vylosováno 5 čísel, jejichž majitelé obdrží dětský reprezentační dres.