Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
A-tým

Slavnostní otevření ZS: Poděbrady - Rakovník

V rámci slavnostního aktu budou také oceněni veteráni HC/Jiskra Poděbrady – v letošním roce totiž dojde k 50. letému výročí jejich vítězství v Okresním přeboru. Své exhibiční vystoupení předvedou také členky Krasobruslařského oddílu Poděbrady.

Domácí hokejisté se poté v rámci druhého kola Krajské ligy mužů střetnou s týmem severní skupiny – HC Rakovník. Poprvé se na domácím ledě v rámci mistrovského utkání představí Martin Ševc, který má za sebou bohatou profesionální i reprezentační kariéru. Spolu s Davidem Pojkarem a Lukášem Rindošem je tak již třetím ex-extraligovým hokejistou, jenž působí v poděbradském dresu.

V prvním utkání letošní sezony Poděbrady vyhrály na ledě Čáslavi 12:1, když soupeř nedostal žádnou šanci. A vidět byl právě i Martin Ševc – v utkání zaznamenal branku a tři asistence, zdatně mu sekundoval další obránce a nováček v poděbradských řadách Bohumil Sladký, který vstřelil tři branky.

Rakovník v prvním kole na svém ledě přivítal Lvi ze Slaného a přestože první třetinu vyhrál rozdílem tří branek, hosté se dvakrát dokázali přiblížit na rozdíl jediné branky. Rozhodnutí přinesla až 59. minuta, kdy Rakovník odskočil na výsledné skóre 5:3.

V loňské sezoně došlo na společné měření sil, taktéž v Poděbradech, začátkem února a úspěšnější byli domácí hráči, kteří dokázali obrátit průběh utkání a zvítězit 5:3. Stejný bodový příděl si budou chtít připsat i v tento slavnostní večer…

Vedení HC Poděbrady zve všechny fanoušky hokeje a sportu na slavnostní zahájení, k jehož maximální účasti vyzývá i hráče našich mládežnických kategorií.

Fotogalerie