Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
A-tým

Play-off 2020!

Předkolo přisoudilo Poděbradům do čtvrtfinále velmi atraktivního soupeře - Mělník. V prvním utkání si Poděbrady v průběhu druhé třetiny vypracovaly vedení 4:1, hosté ale dotahovali, v dramatickém závěru už ale nevyrovnali a Poděbrady si připsaly první výhru v sérii.

Poděbrady byly jediný, kdo dokázal využít výhodu domácího prostředí. Velké Popovice překvapily suveréního vítěze základní části Černošice a v prodloužení vyhrály 5:6. Ještě větší přestřelka se odehrála v Mladé Boleslavi, kde v prodloužení rozhodly o prvním bodu Kralupy (6:7). Čáslav nezvládla první třetinu, kdy brzy prohrávala s Rakovníkem už 0:3, do konce utkání už vyrovnat nedokázala a prohrála 2:3.

Systém play-off

Každé kolo play-off se hraje na dvě vítězná utkání, první utkání je na programu vždy ve středu na ledě lépe postaveného celku po základní části. Druhá utkání se hrají v sobotu (na ledě soupeře) a případné třetí v neděli opět hostí lépe postavené mužstvo. Utkání se hrají vždy do rozhodnutí, pokud je po základní hrací době nerozhodný stav, následuje přestávka a desetiminutové prodloužení ve třech hráčích na každé straně. Pokud nerozhodne ani prodloužení, přijdou na řadu samostatné nájezdy (pět na každé straně a případně po jednom do rozhodnutí).