Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
A-tým

Krajská liga startuje, Poděbrady jedou do Čáslavi

Poděbrady mají za sebou neméně úspěšnou přípravu. Podařilo se jim zvítězit v DERBY Cupu, který se hrál od poloviny srpna. V šesti utkání Poděbrady ztratily pouze dva body za prohru s Kolínem B v prodloužení, zbývajících 5 utkání vyhrály. Na druhém místě se umístilo právě "béčko" Kolína, třetí Kutná Hora a tabulku uzavřely Žabonosy.

V Krajské lize došlo před touto sezonou ke změně formátu. První dva týmy každé skupiny postupují přímo do čtvrtfinále, týmy na třetích až sedmých místech obou skupin se seřadí podle získaných bodů v základní části a nejlepších osm vytvoří dvojice pro předkolo. Úpravy se dočkalo také prodloužení v play-off – podobně jako v základní části se bude hrát pouze se třemi hráči na každé straně.

Změněna byla i baráž o Krajskou ligu mužů. Poslední tým ze skupiny východ s posledním týmem skupiny západ odehraje na dvě vítězná utkání 1. kolo baráže. Vítězi náleží pro následující sezonu právo na Krajskou ligu mužů, poražený odehraje 2. kolo baráže s vítězem Krajské soutěže mužů – taktéž na dvě vítězná utkání. Vítěz 2. kola získá právo startu v Krajské lize mužů, poražený v Krajské soutěži mužů.

Obhajoba 4. místa začíná v neděli od 17:00 na zimním stadionu v Čáslavi!