Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0111: HC Spartak Žebrák - HC Poděbrady

- 11.12.2021 17:45

Krajská liga mužů: ZÁPAD - 14. kolo

HC Spartak Žebrák
3 : 5
VS
(1:1, 1:2, 1:2)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
1 Branky v přesilovce 1
0 Branky v oslabení 2

Sérii dvou porážek jsme jeli otočit do nafukovací haly v Hořovicích, kde hraje své domácí zápasy mužstvo Žebráku.

Již úvod utkání napověděl, že ve specifických podmínkách nás nečeká nic lehkého. Nepřesně jsme kombinovali a soupeř čekal na naši chybu. Ta přišla v 7. minutě , kdy domácí otevřeli skóre utkání. My jsme odpověděli v 9. minutě, kdy přesnou přihrávku Karocha proměnil v samostatném nájezdu Martínek.

Ve 29.minutě šel Žebrák opět do vedení, když využil přesilovou hru. Poté jsme soupeře zamkli v jeho obraném pásmu, ale naše zakončení bylo nepřesné. Až ve 35. minutě jsme se dočkali vyrovnání, když puk v přesilové hře dotlačil do branky Jelínek. V záběru třetiny nás Kejdana poprvé posla do vedení.

V poslední třetině jsme chtěli zápas dovézt ke zdárnému konci, ale realita byla jiná.Domácí hned ve 42. minutě po našem zaváhání vyrovnali. Vyloučeními jsme si cestu za třemi body komplikovali. Naštěstí ve 49. minutě při vyloučení Milaniaka ujel Tuma poslal nás do vedení 4:3. V závěru utkání se nechal vyloučit na 5 minut + do konce utkání Martínek a Žebráku se naskytla šance na vyrovnání. Tu jim v 59. minutě sebrala dvojice Tuma - Čapek, když druhý jmenovaný dotlačil puk do branky a definitivně rozhodl utkání.

Těžký zápas jsme zvládli a odvážíme 3 body.

Branky: - 9. Martínek (Karoch), 35. Jelínek (Tuma, Čapek), 39. Kejdana (Rindoš, Martínek), 49. Tuma, 59. Čapek (Tuma)

Sestava HC Spartak Žebrák
Sestava HC Poděbrady
Bílek (Hermann) - Bartoň, Žalud, Milaniak, Karoch, Vošta, Bek - Čapek, Jelínek, Tuma - Kejdana, Rindoš, Martínek - Toupal P., Papoušek, Kubát, Mrkus