Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0041: BK Mladá Boleslav B - HC Poděbrady

ZS Mladá Boleslav - 16.10.2021 18:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 6. kolo

BK Mladá Boleslav B
2 : 5
VS
(0:2, 1:3, 1:0)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 3

Do Mladé Boleslavi jsme jeli potvrdit předchozí dvě výhry s týmy ze skupiny Západ. Výhra se paradoxně rodila při naší hře v oslabení.

V úvodu utkání jsme byli určitě aktivnějším mužstvem a zaslouženě jsme šli v 8. minutě dovedení, když Bartoň překvapil Vícha v brance domácích. Druhá branka přišla při našem oslabeni v 11. minutě Tuma s Čapkem vystihli rozehrávku domácích a Tuma připravil Čapkovi puk před odkrytou branku. Do první přestávky jsme šli s dvoubrankovým náskokem

Druhou třetinu provázel náš letošní nešvar. Neproměňování šancí a zbytečná vyloučení! Ve 32 minutě v jasné šanci trefil tyč a vzápětí byl vyloučen. Boleslav toho využila a vstřelila kontaktní branku. Naopak ve 37. minutější další přesilová hra tak úspěšná nebyla. Čapek po přihrávce Vošty vstřelil náš třetí gól. O 30 vteřin později Rindoš prošel soupeřovou obranou a krásným blafákem zvýšil na 4:1. Úspěšnou druhou třetinu ještě pečetil ve 39. minutě opět při vlastním oslabení Čapek.

Poslední část hry jsme začínali naopak početní výhodou my. Soupeře jsme sice drželi v jeho obraném pásmu, ale bez gólového efektu. V 56. minutě David Toupal neproměnil trestné střílení. Naopak v 58 minutě domácí korigovali výsledek na 5:2.

V Mladé Boleslavi jsme odehráli dobrý zápas a po zásluze si odvezli 3 body.

Branky: - 8. Bartoň (Mrkus), 11. Čapek (Tuma), 37. Kejdana (Vošta), 38. Rindoš (Kejdana), 39. Čapek (Rindoš)

Sestava BK Mladá Boleslav B
Sestava HC Poděbrady
Bílek (Hermann) - Bartoň, Milaniak, Žalud, Vošta, Horák - Kejdana, Rindoš, Kubát - Čapek, Pácal, Tuma - Toupal P., Toupal D., Mrkus