Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0214: HC Poděbrady - HC Junior Mělník

ZS Poděbrady - 04.03.2020 18:00

Krajská liga mužů: Play-off - 2. kolo

HC Poděbrady
5 : 4
VS
(1:0, 3:1, 1:3)
Počet diváků: 250
HC Junior Mělník
Statistiky utkání
29 Střely (na branku) 48
1 Vyloučení 3
1 Branky v přesilovce 0
1 Branky v oslabení 0

První utkání začalo oboustranně opatrně. Na našich hokejkách byly v první polovině třetině cítit nervozita, nedařily se nám přihrávky a přechod od útočného pásma. Oba brankáři neměli moc práce. Ve 13. minutě hráli hosté svou první přesilovou hru, ale neúspěšně. První branka padla v 18. minutě a vstřelili jsme ji my. Pojkar našel před brankou Velechovského a ten nadvakrát překonal hostujícího brankáře. Do konce první časti hry zůstalo skóre již nezměněno.

Ve druhé části hry se hra zpřesnila, ale byli to hosté kdo se radoval z branky. Po naší nepřesné hře na útočné modré vyrovnal ve 24. minutě Stinka. My jsme si vzali vedení zpět ve 26. minutě když první útok vymíchal hostujícího brankáře a šťastným střelcem byl Rindoš. Od tohoto okamžiku jsme byli lepším týmem. Vedení jsme mohli zvýšit chvíli později, když Mělník a propadl v útočném pásmu a na branku hostí se řítili sami 3 naši útočníci. Bohužel akci překombinovali. Náprava přišla ve 34 minutě. Mělník hrál další přesilovou hru, ale opět špatně, navíc se do úniku dostali Příhoda a Rindoš a druhý jmenovaný vstřelil svou druhou branku. Ve 39. minutě jsme dostali výhodu přesilové hry my a byli jsme úspěšní, když se trefil Příhoda.

Do třetí části hry jsme šli s příjemným náskokem 3 branek, ale zároveň s vědomím, že soupeř ještě zápas nevzdal. první varování přišlo ve 45. minutě. Hosté využili naši ztrátu kotouče z útočnou modrou a Vernek snížil na 4:2. Mělník vycítil šanci a my jsme mu chybami výrazně pomáhali. Ve 48. minutě další rychlý protiútok využil Janele a rázem to bylo jenom o gól. Trochu klidu nám vrátil v 51. minutě Pácal, který přečíslení 2-1 vyřešil střelou do horního růžku Šrámkovi branky. Zápas jsme ale do klidného konce dovést nedokázali. V 59. minutě jsme nedokázali dostat kotouč z našeho pásma a Mělník snížil opět na rozdíl jedné branky. V čase 58:43 byl navíc vyloučen Čapek a Mělník hrál v závěru přesilovou hru 6 na 4. Tuto situaci jsme zvládli a bereme první bod série.

Utkání bylo velmi vyrovnané. My jsme svými chybami nabídli soupeři dostat se do zápasu. Musíme se z toho poučit a v sobotu bude chtít v Mělníku sérii ukončit.

Branky: 17:43 Filip VELECHOVSKÝ (David POJKAR, Dominik ČAPEK), 25:22 Lukáš RINDOŠ (Filip KEJDANA, Martin PŘÍHODA), 32:43 Lukáš RINDOŠ (Martin PŘÍHODA) - v oslabení 4/5, 38:44 Martin PŘÍHODA (Filip KEJDANA, Michal DOBROŇ) - v přesilové hře 5/4, 50:12 Jiří PÁCAL (David POJKAR, Lukáš MILANIAK) - 23:30 Libor STINKA (Jakub ŠÍPEK), 45:09 Jan VERNEK (Marek MACEK, Albert JANELE), 47:29 Albert JANELE (Jan VERNEK, Marek MACEK), 58:11 Tomáš HAVEL (David ŠUBRT, Jakub ŠÍPEK)

Sestava HC Poděbrady
Pavel BÍLEK (Jiří ŠKUBAL) - Luboš ADAM, Jiří VOŠTA, Adam BARTOŇ, Michal DOBROŇ, David POJKAR - Lukáš MILANIAK, Dominik ČAPEK, Josef ŠAFRA, Lukáš TUMA, Jiří PÁCAL, Filip VELECHOVSKÝ, Přemysl PAPOUŠEK, Martin PŘÍHODA, Filip KEJDANA, Lukáš RINDOŠ
Sestava HC Junior Mělník
Jakub ŠRÁMEK (Vojtěch SRP) - Adam VANĚK, Tomáš CICVÁREK, Michal PREJZA, David CHVÁTAL, Ondřej NOVOTNÝ, Michael KREJSA, Karel KUBICA, Kryštof KAPOUN - Jakub ŠÍPEK, Petr LITERA, David FEDYMYCZ, Jan VERNEK, Marek MACEK, Libor STINKA, David ŠUBRT, Tomáš LENC, Tomáš HAVEL, David KRATOCHVÍL, Albert JANELE, Filip ŠTROMBACH

Fotogalerie