Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0161: HC Poděbrady - HC Lev Benešov

ZS Poděbrady - 15.02.2020 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 21. kolo

HC Poděbrady
9 : 2
VS
(4:1, 4:0, 1:1)
Počet diváků: 94
HC Lev Benešov
Statistiky utkání
40 Střely (na branku) 35
5 Vyloučení 4
2 Branky v přesilovce 0
1 Branky v oslabení 1

Utkání jsme stejně jako minulý týden začali velmi aktivně. Hosté sice dostali jako první výhodu přesilové hry, ale skóre utkání jim otevřeli my. Ve 4.minutě při vlastním oslabení dostal puk od Rindoše Kejdana a vedli jsme 1:0. V 5. minutě se poprvé prosadil útok složený výhradně z juniorů a po jejich důraz útočném pásmu byl úspěšný Diviš. V 8. minutě opět úřadoval první útok a úspěšným střelcem byl Příhoda. V 15. minutě se do samostatného úniku dostali Toupal D. a Papoušek prvně jmenovaný zakončil jejich souhru čtvrtým gólem. Hosté do konce třetiny stačili pouze korigovat když naši nepřesnou rozehrávku přesilové hry v útočném pásu zachytil Kočí a Kaňka vstřelil první branku Benešova.

My jsme ve druhé třtině byly jasně lepší a neškodného soupeře přehrávali. Ve 25 minutě první útok zásluhou Kejdany využil přesilovou hru a o chvíli později Diviš přesně našel Papouška, který zvyšoval už na 6:1. Ve 26. minutě zkompletoval hattrick Kejdana a osmý gól do konce třetiny přidal ještě Příhoda.

Poslední třetina se dohrával již pouze z povinnosti o výsledku bylo rozhodnuto. Moc se už nebránilo, tak byly šance na obou stranách. Úspěšní střelci byli pouze dva. V 51. minutě Příhoda zkompletoval ve druhém zápase po sobě hattrick a v 58. minutě výsledek kosmeticky upravil Kočí.

Zápas byl nečekaně jednoduchý. 2 hráči vstřelili hattrick a útok "mladých" dal 3 branky.

Branky: 02:13 Filip KEJDANA (Lukáš RINDOŠ, Lukáš MILANIAK) - v oslabení 4/5, 04:19 Karel DIVIŠ (Přemysl PAPOUŠEK, David TOUPAL), 07:07 Martin PŘÍHODA (Lukáš RINDOŠ, Filip KEJDANA), 14:58 David TOUPAL (Přemysl PAPOUŠEK), 24:09 Filip KEJDANA (Matěj ŽALUD, Martin PŘÍHODA) - v přesilové hře 5/4, 24:46 Přemysl PAPOUŠEK (Karel DIVIŠ), 26:34 Filip KEJDANA (Martin PŘÍHODA, David POJKAR), 35:14 Martin PŘÍHODA (Lukáš RINDOŠ, Filip KEJDANA), 50:32 Martin PŘÍHODA (Lukáš RINDOŠ, David POJKAR) - v přesilové hře 4/3 - 18:00 Michal KAŇKA (Marek KOČÍ) - v oslabení 4/5, 57:32 Marek KOČÍ (Jan POLESNÝ)

Sestava HC Poděbrady
Pavel BÍLEK (Jiří ŠKUBAL) - David POJKAR, Matěj ŽALUD, Luboš ADAM, Jiří VOŠTA, Lukáš MILANIAK - Dominik ČAPEK, Přemysl PAPOUŠEK, Lukáš TUMA, Karel DIVIŠ, Filip VELECHOVSKÝ, David TOUPAL, Martin PŘÍHODA, Filip KEJDANA, Lukáš RINDOŠ, Marek KUBÁT
Sestava HC Lev Benešov
Jan ŠTĚPÁNEK - Martin KORVAS, Ondřej FEDOROČKO, Jan STEJSKAL, Filip ZDERADIČKA, Martin KOTÝNEK - Lukáš NETOLICKÝ, Martin KOHOUT, Jan POLESNÝ, David FORMÁNEK, Marek KOČÍ, Martin JANÁČ, David MRVA, Pavel DUŠEK, Michal KAŇKA, Jan KUČERA, David STAREC