Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0031: HK Králův Dvůr - HC Poděbrady

ZS Beroun - 05.10.2019 17:00

Krajská liga mužů: ZÁPAD - 4. kolo

HK Králův Dvůr
4 : 5
VS
(0:2, 3:1, 1:1)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 3
0 Branky v přesilovce 1
0 Branky v oslabení 0

K zápasu do Berouna, kde hraje své domácí utkání Králův Dvůr jsme jeli s jasným cílem získat 3 body. Soupeř letos ještě nebodoval, my jsme chtěl potvrdit body z Vlašimi. Úvod utkání se nám vydařil. Ve 3. minutě Kejdana po přihrávce Rindoše našel skulinku nad ramenem domácího brankáře a vedli jsme 1:0. Ve 14. minutě oba hráči v přesilové hře zopakovali a skóre bylo 2:0. Soupeře jsme do žádných vážnějších šancí nepouštěli a tak se skóre do první přestávky neměnilo.

Když po 30 vteřinách ve druhé třetině Rindoš efektním blafákem zvýšil na 3:0 vypadalo to opět na pohodový zápas. My jsme ovšem polevili a domácí toho využili. Po naší laxní hře jsme soupeři dovolili vstřelit 3 branky a do šaten se šlo za vyrovnaného stavu.

Do poslední části hry jsme vstoupili přesně podle našich představ. V čase 41:11 Příhoda strhnul vedení opět na naší stranu. Králův Dvůr se snažil o vyrovnání, ale my jsme pozorně bránili. Když už jsme si mysleli že vezeme domů 3 body, přišla chybná rozehrávka v našem obranném pásmu a domácí se zvukem sirény vyrovnali.

V prodloužení byla kvalita naší straně a Tuma rozhodl o zisku druhého bodu. Vzhledem k průběhu utkání jsme bod ztratili. Příští týden nás čekají doma Černošice a tam si podobný výpadek v koncentraci nesmíme dovolit.

Branky: 24. Pánek (Chládek), 29. Šnaidauf (Hamada), 38. Mahel ( Šnaidauf), 60. Veselý (Mahel) - 3. Kejdana (Rindoš), 14. Kejdana (Rindoš), 21. Rindoš (Tuma, Milaniak), 42. Příhoda (Rindoš) - 64. Tuma

Sestava HK Králův Dvůr
Sestava HC Poděbrady
Bílek - Pojkar,Milaniak, Holoubek, Krňanský, Vošta, Žalud - Tuma, Rindoš, Kejdana - Příhoda, Čapek, Brandejský - Šafra, Pácal, Kadlec - Zámečník, Toupal D., Volejník