Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0011: HC Poděbrady - BK Mladá Boleslav B

ZS Poděbrady - 21.09.2019 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 2. kolo

HC Poděbrady
5 : 7
VS
(3:4, 1:2, 1:1)
Počet diváků: 76
BK Mladá Boleslav B
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
7 Vyloučení 6
2 Branky v přesilovce 2
1 Branky v oslabení 0

Poděbrady v druhém kole na domácím ledě chtěly potvrdit vítězství z Čáslavi, od začátku utkání ale Mladá Boleslav ukazovala, že to rozhodně nebude jednoduchá záležitost.

Hned ve druhé minutě dostali domácí šanci otevřít skóre utkání v přesilovce, ovšem Milan Ficek dojel až do obrany domácích, jeho střelu vyrazil Pavel Bílek jen před sebe a pro boleslavského útočníka nebyl problém puk dorazit (0:1). Jednalo se již o třetí branku během druhého utkání, kterou Poděbrady obdržely ve vlastní přesilové hře. Dvě minuty poté to byli naopak hosté, kteří hráli přesilovou, ve které Dominik Tregl všechny překvapil střelou z brankové čáry (0:2). Ještě hůře bylo v deváté minutě. Nejprve za sekání putoval na trestnou lavici David Pojkar, za 20 vteřin ho následoval za vyhození kotouče i Antonín Kadlec a přesilovkou 5 na 3 hosté nepohrdli – poprvé se prosadil Michal Mareš (0:3). Trocha naděje svitla ve 14. minutě. Lukáš Rindoš předložil Martinovi Příhodovi a domácí snížili (1:3). Netrvalo to však ani půl minuty a Boleslav už znovu vedla o tři branky, znovu skóroval Michal Mareš (1:4). Poděbrady pak zatlačily hosty v útočném pásmu a odměnou bylo snížení z hole Jiřího Pácala (2:4) a půl minuty před koncem třetiny i Filipa Kejdany (3:4).

Na začátku druhé třetiny se očekávala snaha Poděbrad o vyrovnání, ty ale bohužel pokračovaly v nevýrazném výkonu. A tak to byli znovu hosté, kdo přidal branky. Ve 23. minutě aktivní Michal Mareš zkompletoval hattrick (3:5), po půli utkání Boleslav už zase vedla o tři branky, když se podruhé prosadil Milan Ficek (3:6). Josefu Šafrovi se minutu před koncem podařilo jen snížit na 4:6.

Ani třetí třetina nezměnila obraz hry, hosté navíc přidali pojistku Janem Vondrlíkem (4:7). Domácím se poté naskytla příležitost v podobě přesilové hry 5 na 3. Přestože si vynutili tlak, všechny střely s přehledem zlikvidoval Zdeněk Vích v brance Mladé Boleslavi. Korigovat stav se podařilo až minutu před koncem Martinovi Příhodovi a ukončil tak utkání v poměru 5:7.

Mladá Boleslav přijela jen s 12 hráči do pole, proti jejich obětavé a aktivní hře výkon domácích neměl šanci na úspěch. Poděbrady nyní čeká série dvou utkání na hřištích soupeře, doma se představí v sobotu 12. října proti jednomu z favoritů soutěže – Černošicím.

Branky: 13:34 Martin PŘÍHODA (Lukáš RINDOŠ , David POJKAR), 16:18 Jiří PÁCAL (Antonín KADLEC), 19:26 Filip KEJDANA (Lukáš RINDOŠ), 38:10 Josef ŠAFRA (Lukáš RINDOŠ , Michal DOBROŇ), 58:44 Martin PŘÍHODA (Filip KEJDANA , David POJKAR) - 02:30 Milan FICEK (Dominik TREGL), 05:08 Dominik TREGL (Jan KADEŘÁBEK), 09:39 Michal MAREŠ (Lukáš FRANC), 14:01 Michal MAREŠ (Petr ZVOLENSKÝ), 22:28 Michal MAREŠ (Petr ZVOLENSKÝ , Dominik TREGL), 33:28 Milan FICEK (Jan KADEŘÁBEK), 51:27 Jan VONDRLÍK (Dominik TREGL)

Sestava HC Poděbrady
Pavel BÍLEK (Karel ŠPAČEK) - Adam BARTOŇ, Jiří VOŠTA, Jakub KOSINKA, Matěj ŽALUD, Josef KRŇANSKÝ, Michal DOBROŇ, David POJKAR - David TOUPAL, Josef ŠAFRA, Jiří PÁCAL, Lukáš MILANIAK, Lukáš RINDOŠ, Antonín KADLEC, Karel DIVIŠ, Přemysl PAPOUŠEK, Martin PŘÍHODA, Filip KEJDANA
Sestava BK Mladá Boleslav B
Zdeně VÍCH - Ondřej BÍLEK, Petr ZVOLENSKÝ, Libor BARTOŠ, Adam PŘENOSIL, Jan KADEŘÁBEK, Lukáš FRANC - Lukáš CHRISTOV, Dominik TREGL, Milan FICEK, Jan VONDRLÍK, Michal PROTIVNÝ, Michal MAREŠ