Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0002: Hokejový klub Čáslav, z.s. - HC Poděbrady

ZS Čáslav - 15.09.2019 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 1. kolo

Hokejový klub Čáslav, z.s.
5 : 7
VS
(2:0, 2:5, 1:2)
Počet diváků: 350
HC Poděbrady
Statistiky utkání
48 Střely (na branku) 46
6 Vyloučení 5
1 Branky v přesilovce 2
2 Branky v oslabení 0

Devátý pokus už vyšel – Poděbrady poprvé v historii obraly Čáslav o body, a rovnou o všechny. V dramatickém utkání prohrávaly na začátku druhé třetiny již 3:0, během čtyř minut ale dokázaly otočit na 3:5 a nakonec Čáslav přestřílet 5:7!

Začátek utkání přinesl aktivní hru Poděbrad, kromě několika střeleckých pokusů se ale do větší šance hosté nedostali. Skóre utkání tak otevřeli domácí – hostující obrana propadla a ujíždějící Dominik Barbora neměl problémy se zakončením (1:0). V druhé polovině třetiny se hra vyrovnala, přesto se do velkých šancí dostali Martin Příhoda, Lukáš Tuma nebo Lukáš Rindoš. Nikdo z hráčů Poděbrad však nedokázal dostat puk za Svobodova záda. Na druhé straně Pavel Bílek zase vyzrál na Martina Pipka i Lukáše Langa. Domácí odskočili v 15. minutě v přesilové hře. Útočná formace sehrála hezkou kombinaci, Filip Navrátil se ocitl sám před brankou a zavěsil (2:0).

Na začátku druhé třetiny bylo ještě hůře. Poděbrady sice dostaly nabídku přesilové hry, na ledě to však vypadlo jako by hrály oslabení. A dokonce po střele Dominika Barbory a dorážce Martina Pipka inkasovaly potřetí (3:0). Přesilová hra Poděbrad pokračovala, do šancí se ale stále dostávala Čáslav a s hosty to nevypadalo moc dobře. Pak ale přišla zlomová čtyřminutovka! Prvním střelcem Poděbrad v nové sezoně se stal Filip Kejdana, který využil přesilovou hru za špatné střídání domácích (3:1). Chvíli nato Jakub Šulc zalehl puk a putoval na trestnou lavici. V přesilové hře se prosadil Lukáš Tuma (3:2). Minutu poté Jiří Pácal zachytil domácí rozehrávku a vymetl horní růžek Martina Svobody (3:3). Ani vyrovnání nevydrželo dlouho a Poděbrady během další minuty přidaly ještě dvě branky. Nejprve se o slovo přihlásil střelec Martin Příhoda, když v přečíslení tři na jednoho nic nevymýšlel a prostřelil Svobodu (3:4), poté se znovu střelou na bližší tyč prosadil Lukáš Tuma (3:5). Těsně před polovinou utkání tak Poděbrady zcela zvrátily stav utkání. Čáslav se do konce třetiny dostala z šoku a korigovala na 4:5 Michalem Borovanským.

Ve třetí třetině pokračoval boj, Čáslav se snažila o vyrovnání, Poděbrady ale pozorně bránily a do vyloženějších šancí soupeře nepouštěly. V 52. minutě se konečně trefil i Lukáš Rindoš a zvedl stav na nadějných 4:6. Komplikace nastaly 4 minuty před koncem – domácí využili nedůrazu hostů a opět ve vlastním oslabení (v utkání už podruhé) snížili na 5:6. Čáslav před koncem odvolala brankáře, veškeré střely ale s pomocí obrany zlikvidoval Pavel Bílek. Navíc 8 vteřin před koncem pečetil výsledek do prázdné branky Martin Příhoda (5:7), který tak utkání zakončil s bilancí 2 branky a 3 asistence!

Poprvé tak slavíme nad Čáslaví vítězství. Je to ta nejlepší možná pozvánka na první domácí utkání sezony, které odehrajeme v sobotu 21. září od 17:00 na zimním stadionu v Poděbradech!

Branky: 7. Barbora (Navrátil), 15. Navrátil (Barbora, Bílek), 23. Pipek (Barbora, Bílek), 39. Borovanský (Král), 56. Navrátil (Bílek, Pipek) - 26. Kejdana (Příhoda, Tuma), 28. Tuma (Příhoda, Rindoš), 29. Pácal, 30. Příhoda, 52. Rindoš (Příhoda), 60. Příhoda

Sestava Hokejový klub Čáslav, z.s.
SVOBODA Martin - KŮRKA Jakub, LANG Lukáš, JANATA Ladislav, BÍLEK Filip, ŠLEJTR Ondřej, ŠULC Jakub, SVOBODA Ludvík - VLACH Jiří, SLADKÝ Jan, MURAS Lukáš, KŘIŠŤAN Radim, KRÁL Petr, BOROVANSKÝ Michal, PIPEK Martin, NAVRÁTIL Filip, KRAUČUK Michal, BARBORA Dominik
Sestava HC Poděbrady
BÍLEK Pavel - DOBROŇ Michal, KRŇANSKÝ Josef, VOŠTA Jiří, ŽALUD Matěj, MILANIAK Lukáš - PŘÍHODA Martin, RINDOŠ Lukáš, TUMA Lukáš - KEJDANA Filip, PÁCAL Jiří, KADLEC Antonín - ŠAFRA Josef, TOUPAL David, VOLEJNÍK Václav