Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0116: HC Poděbrady - HK Králův Dvůr

ZS Poděbrady - 22.12.2018 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 15. kolo

HC Poděbrady
5 : 4
VS
(0:0, 2:2, 2:2)
HK Králův Dvůr
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
1 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Poslední utkání letošního roku jsme chtěli zakončit výhrou. Možná jsme si mysli že to půjde snadno, ale do Poděbrad tentokrát přijel houževnatý soupeř, který nám nenechal nic zadarmo. Z naší strany byla první třetina plná nepřesností a několik málo šancí pochytal brankář Krejčí. Bílek v naší brance musel také řešit několik nebezpečných šancí Králova Dvora, naštěstí pro nás také úspěšně. Celkově byl byl v první části hry lepší soupeř.

Varování přišlo ve 24. minutě. Hostující Veselý vzal puk ve vlastním pásmu, projel celým hřištěm a otevřel skóre utkání. My jsme srovnali ve 25. minutě zásluhou Tumy, který v přesilové hře prostrčil puk do branky. Ve 31. minutě nás stejný hráč poslal do vedení, ale opět po takovém slepeném gólu. Hosté dokázali do konce třetiny srovnat. My jsme špatně sehráli situaci 3 na 2 a Králův Dvůr z následného přečíslení naší obrany zásluhou Klimeše vyrovnal.

Obraz hry se nezměnil ani v poslední části hry. My jsme sice byli více na puku, ale bez brankového efektu a ve 48.minutě ujel Veselý a poslal hosty opět do vedení. Srovnání přišlo v 50 .minutě z hole Dobroně, který vyvezl puk a golfákem od modré prostřelil hostujícícho gólmana. Králův Dvůr šel dovedení opět v 54 minutě, když se trefil Mikáska. O vyrovnání se v 58 minutě postaral Cafourek, který po křižné přihrávce Pojkara a od modré prostřel Krejčího. V závěru utkání jsme ještě dostali výhodu přesilové hry, ale nevyužili jsme ji.

Poprvé se diváci v Poděbradech dočkali prodloužení 3 na 3, které bylo se šťastným koncem pro nás. Trojice hráčů na ledě Jedlička, Dobroň a Pojkar vyslala do samostatného úniku posledně jmenovaného a ten nekompromisně zavěsil. Utkání jsme nakonec zvládli vítězně, byť se ztrátou jednoho bodu. Po novém roce doufám úspěšně zvládneme utkání v základní části a poprvé si zahrajeme play-off.

Branky: 25. Tuma (Jedlička, Příhoda), 31. Tuma (Cafourek, Jedlička), 50. Dobroň (Jedlička), 57. Cafourek (Pojkar, Rindoš),64. Pojkar (Dobroň) -

Sestava HC Poděbrady
Bílek - Cafourek, Dobroň, Pojkar, Martínek, Hněvsa - Příhoda, Toupal, Rindoš - Tuma, Jedlička, Hrdina - Šafra, Pácal, Čtvrtečka, Kubát
Sestava HK Králův Dvůr