Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0131: HC Poděbrady - Slavoj Velké Popovice

ZS Poděbrady - 14.01.2018 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 17. kolo

HC Poděbrady
1 : 5
VS
(1:3, 0:1, 0:1)
Slavoj Velké Popovice
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Důležité utkání jsme bohužel nezvládli a důležité body nezískali. Zápas přitom pro nás začal dobře, byli jsme aktivnější a v 7. minutě nás do vedení po přihrávce Rindoše poslal Malínský. Jenže to bylo všechno. V 11.minutě si dva naši hráči dávali na červené čáře přednost , až puk sebral soupeř srovanal skóre. V 18. minutě zůstal ležet na ledě v našem obraném pásmu Mojžíš, rozhodčí nepřerušil hru a popovický Freisler se prokličkoval až před naši branku a poslal hosty do vedení. Aby toho nebylo v první třetině dost, tak ještě 1,5 vteřiny před koncem jsme nezvládli vhazování v našem obraném pásmu a soupeř zvýšil na 3:1.

V druhé části hry jsme ve 27 minutě dostali šanci na návrat zpět do zápasu, ale výhodu přesilové hry 5 na 3 jsme nezvládli. Hosté v další části pozorně bránili a my jsme špatnou koncovkou nebyli schopni výrazně ohrozit branku Velkých Popovic. Ve 39. minutě jsme navíc ztratili puk v útočném pásmu a Rejna zvýšil na 4:1.

Ke zvratu utkání nepomohlo ani přeskupení útoků. Hosté navíc ve 44 minutě pečetili výsledek na 5:1. My jsme naší nepřesnou hrou a bezzubou koncovkou zápas nebyli schopni nijak zdramatizovat a zaslouženě prohráli.

Podali jsme špatný výkon, který už v naší situaci nesmíme opakovat !

Branky: 7. Malínský (Rindoš) -

Sestava HC Poděbrady
Moravec - Malínský, Martínek, Sladký, Labuta, Pánek, Pozník, Kosinka - Rindoš, Mojžíš, Velechovský - Král, Kadlec J., Kadlec A., - Šafra, Potocký, Hrdina, Bureš
Sestava Slavoj Velké Popovice