Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0039: HC Poděbrady - SK Černošice

ZS Poděbrady - 12.10.2019 17:00

Krajská liga mužů: ZÁPAD - 5. kolo

HC Poděbrady
3 : 6
VS
(2:2, 1:3, 0:1)
SK Černošice
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
1 Branky v přesilovce 2
0 Branky v oslabení 0

Utkání se silnými Černošicemi jsme začali aktivně. Do šancí se dostal Rindoš a Kejdana, ale nabyli úspěšní. Naopak hosté udeřili hned ve své první přesilové hře zásluhou Staňka. Tato branka naši aktivitu nijak neutlumila a v 15. minutě se přesně trefil Kejdana. O dvě minuty později Tuma překvapil hostujícího brankáře Formánka a dostal nás do vedení. Hosté ovšem stihli ještě do přestávky vyrovnat. V čase 18:30 se trefil Jobek.

Bohužel vstup do druhé části hry se nám nevydařil. Naše hra postrádala aktivitu agresivitou z první třetiny a soupeř rozhodl zápas. Nejprve Hofmeister využil další početní výhodu vzápětí Pulkrab zvýšil již na 4:2. Ve 27. minutě Mojžíš zvyšoval již na 5:2. Do přestávky ještě stačil snížit Rindoš

V poslední části hry jsme se ještě chtěli pokusit zápasy zdramatizovat, ale Černošice pozorně bránily a navíc ve 44. minutě Purkrab vstřelil šestou branku hostů. Na tu jsme již žádnou odpověď nenašli.

Zápas měl slušnou úroveň. Černošice prokázali svou hokejovou kvalitu a zaslouženě vyhráli. My se za náš výkon určitě stydět nemusíme. Příští týden hrajeme opět doma a určitě budeme chtít naplno bodovat.

Branky: 15. Kejdana (Tuma, Krňanský), 17. Tuma (Kejdana), 36. Rindoš (Kejdana) - 7. Staněk (Hofmeister, Jobek), 19. Jobek(Hofmeister, Purkrab), 22. Hofmeister (Jobek), 24. Purkrab (Hofmeister), 27. Mojžíš (Sem), 44. Pulkrab (Hofmeister)

Sestava HC Poděbrady
Bílek - Milaniak, Žalud, Krňanský, Vošta, Čapek - Příhoda, Rindoš, Brandejský - Tuma, Pácal, Kejdana - Šafra, Toupal D.,Zámečník - Volejník, Kosinka
Sestava SK Černošice