Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0019: HC Rytíři Vlašim - HC Poděbrady

ZS Vlašim - 28.09.2019 17:30

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 3. kolo

HC Rytíři Vlašim
2 : 9
VS
(0:3, 1:2, 1:4)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
6 Vyloučení 3
1 Branky v přesilovce 3
0 Branky v oslabení 1

Do Vlašimi jsme jeli odčinit nepovedený zápas z minulého týdne. Začátek utkání se nám podařil v 6. minutě Příhoda dotlačil do branky přihrávku Rindoše. Dále jsme byli lepším týmem a domáci hráče do ničeho nepouštěli. Ve 14. minutě se trefil Kadlec a v závěru třetiny zvýšil tvrdou střelou z mezikruží Šafra.

Pohodlný náskok z první třetiny hned ve 22. minutě navýšil Příhoda. Poté jsme výrazně zvolnili a domácí v přesilové hře snížili zásluhou Kratochvíla na 1:4. Další minuty druhé třetiny se nám moc nevydařili. Většinu času se hrálo v našem pásmu, což jsme svým velmi laxním způsobem soupeři ulehčovali. Klid na naše hokejky přinesl ve 39. minutě gól Příhody, který zkompletoval druhý hattrick sezóny střelou do prázdné brány po přesné přihrávce Brandejského.

V úvodu poslední části hry domácí vstřelili svou druhou branku, ale to bylo z jejich strany vše. My jsme měli zápas pevně pod kontrolou. Ve 47. minutě procedil puk mezi gólmanovi betony David Toupal, ve 48. minutě se trefil Tuma a ve 49 minutě zvyšoval již na 8:2 Pácal. Zcela odevzdaného soupeře poslední brankou v 54. minutě dorazil Šafra. V závěru utkání domácí dostali výhodu přesilové hry 5 na 3, Tuma jim sebral kotouč, ale sólový nájezd neproměnil.

Sehráli jsme pohodové utkání a získali bez větších problémů 3 body.

Branky: 27. Kratochvíl (Matějka, Kucharčík), 44. Soukup (Svoboda, Trpišovský) - 6. Příhoda (Rindoš), 13. Kadlec (Vošta, Rindoš), 18. Šafra (Toupal D., Rindoš), 22. Příhoda (Čapek, Pojkar), 39. Příhoda (Brandejský), 47. Toupal D. (Pácal), 48. Tuma (Rindoš, Příhoda), 49. Pácal (Toupal D., Pojkar), 54. Šafra

Sestava HC Rytíři Vlašim
Sestava HC Poděbrady
Bílek - Pojkar, Milaniak, Vošta, Žalud - Tuma, Rindoš, Kadlec - Příhoda, Čapek, Brandejský - Toupal D., Pácal, Šafra