Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0152: HC Rakovník - HC Poděbrady

ZS Rakovník - 27.01.2019 17:30

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 19. kolo

HC Rakovník
2 : 3
VS
(1:1, 1:1, 0:0)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 1
0 Branky v oslabení 0

Do Rakovníka jasme jeli prolomit sérii tří porážek a pro první body v roce 2019. Domácí naopak byli po třech výhrách v pohodě. Od začátku se hrál rychlý hokej, my jsme byli aktivnější a zaslouženě šli do vedení. Po vyhrané buly v útočném pásmu putoval puk po ose Mojžíš - Pojkar - Příhoda a posledně jmenovaný potvrdil svou střeleckou pověst. Vyrovnaný souboj pokračoval dále. V 16.minutě po naší chybné rozehrávce v obraném pásmu se k puku dostal Kratochvíl a vyrovnal.

Ve druhé třetině byli lepším týmem domácí hokejisté. Často na uzavřeli v obraném pásmu. Odměnou jim byl vedoucí gól ve 24. minutě z hole Hegenbarta. My jsme vyrovnali ve 28. minutě, když jsme využili přesilovou hru zásluhou Rindoše. Šanci obrátit vývoj utkání na svou stranu jsme dostali ve 35. minutě ve dvojnásobné přesilové hře, ale nedokázali jsme ji využít.

Do poslední části hry se vstupovalo za vyrovnaného stavu a šance na vstřelení vítězné branky měly oba týmy. Víc práce měl domácí Burgr, ale i Bílek musel vytáhnout parádní zákroky. Poslední třetina skončila bez branek a tak se šlo do prodloužení.

Tady hned v úvodu mohl rozhodnout Jedlička, ale puk mu při zpracování poskakoval a domácí brankář jeho příležitost zlikvidoval. Puk drželi více na svých holích domácí, ale v bezpečné vzdálenosti od naší branky. Šanci na vstřelení vítězné branky měl ještě Rindoš ale nebyl úspěšný. V nájezdech byl jediným střelcem Rindoš, naopak Bílek všechny tři pokus Rakovníka kryl. Utkání jsme zvládli a zastavili sérii proher. Zápas byl velmi těžký a velký podíl na výhře má brankář Bílek.

Branky: 16. Kratochvíl, 24. Hegenbart (Macháček) - 3. Příhoda (Mojžíš, Pojkar), 29. Rindoš (Pojkar), rozh. nájezd Rindoš

Sestava HC Rakovník
Sestava HC Poděbrady

Fotogalerie