Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0169: SK Sršni Kutná Hora - HC Poděbrady

ZS Kutná Hora - 17.02.2019 17:30

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 22. kolo

SK Sršni Kutná Hora
5 : 3
VS
(2:2, 3:0, 0:1)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
2 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Poslední utkání základní části již neřešilo žádné posuny v tabulce a mělo být pro nás testem pro play-off. Do utkání vstoupili lépe domácí, na konci třetí minuty zatáhli podél mantinelu puk do naší třetiny a Švejda je poslal do vedení 1:0. Hra byla vyrovnaná, ale brankaři na obou stranách nemuseli příliš zasahovat. V osmé minutě jsme dostali domácí pod tlak, který dvakrát vyřešili zakázaným uvolněním. Po třetí už ale nedokázali dostat puk ze třetiny a Příhoda vyrovnal. V čase 10:05 dostal Kutná Hora možnost první přesilové hry, Rudolfský na pravém kruhu několikrát naznačil střelu a když už se zdálo, že se vytřelit neodhodlá, přeci jenom vystřelil a Javůrek čtyři sekundy před vypršením přesilovky poslal domácí znovu do vedení. V 18. minutě jsme využili chyby domácích v obranném pásmu a Příhoda podruhé vyrovnal. V závěru jsme se mohli dostat do vedení, ale naši snahu zastavilo břevno,

Druhá část hry nám vůbec nevyšla a rozhodla o osudu utkání, . V čase 23:39 napřáhl od modré Havelka a jeho nepříliš vydařená střela skončila k překvapení i jeho samotného v naší síti! V polovině zápasu našel Dytrych u vzdálenější tyče Javůrka, který svou druhou brankou v zápase zvýšil už na 4:2. Ve 34. minutě využili domácí druhou přesilovou hru, Křeček ránou od modré propálil vše co před ním stálo a domácí vedli již 5:2. Tento náskok si udrželi až do konce druhé třetiny.

Do poslední třetiny jsme šli s cílem otočit neoříznivý vývoj utkání, ale naše nepřesná hra vyhovovala domácím, kteří bez větších problémů všechny naše útoky ubránili. Branka Verneka v 58 minutě přišla pozdě a ani závěrečná hra bez brankáře zdramatizování zápasu nepřinesla.

Utkání naši připravenost moc neprověřilo ale ve středu začíná vyřazovací část, což je jiná soutěž. Věřím, že proti Benšovu nastoupí i JINÝ TÝM!. Přijďte nás povzbudit ve středu v 18:00 na zimní stadion do Poděbrad na první utkání play-off v historii poděbradského hokeje.

Branky: - 8. Příhoda (Rindoš, Brzák), 18. Příhoda (Brzák), 58. Vernek (Tuma, Žalud)

Sestava SK Sršni Kutná Hora
Sestava HC Poděbrady
Bílek (35. Škubal) - Dobroň, Žalud, Cafourek, Martínek, Hněvsa - Příhoda, Jedlička, Rindoš - Toupal, Mojžíš, Vernek - Tuma, Brzák, Hrdina - Šafra, Čtvrtečka