Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0123: Hokejový klub Čáslav, z.s. - HC Poděbrady

ZS Čáslav - 06.01.2019 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 16. kolo

Hokejový klub Čáslav, z.s.
5 : 3
VS
(1:1, 2:1, 2:1)
Počet diváků: 532
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
3 Vyloučení 5
1 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Ani na poosmé to nevyšlo. Poděbrady i přes skvělý začátek proti soupeři, se kterým ve své historii nedokázaly získat ani jeden bod, podlehly v pohledném a rychlém utkání 5:3.

Od počátku utkání se hrálo v rychlém tempu, více ze hry měly Poděbrady. Dlouho se nedařilo překonat domácího brankáře Vicha, ujalo se až nenápadné nahození Michala Dobroně (0:1). V 18. minutě ale bylo srovnáno, když se Filip Navrátil protáhl kolem mantinelu a svou první brankou v utkání vyrovnal (1:1). Do konce třetiny mohly Poděbrady vrátit příznivý stav na svou stranu, ale branku už nepřidaly. Naopak se musel činit Pavel Bílek, který vychytal po špatném střídání hostů nájezd Borovanského. Těsně před koncem třetiny mohl skórovat znovu Navrátil, branku ale netrefil.

Druhá třetina začala přesilovou hrou Poděbrad, nebezpečná byla především dvojice Příhoda – Vernek, neujaly se ani další střely. Před polovinou utkání se Poděbrady musely poprvé bránit přesilovce domácích, mnohem více práce měl ale Vich, který domácí podržel. Když už se zdálo, že hosté bez komplikací oslabení dohrají, Jan Sladký se vteřinu před vypršením trestu z ojedinělé šance prosadil (2:1). Ve 35. minutě bylo opět vyrovnáno – David Pojkar tvrdě vystřelil a Luboš Brzák odražený puk uklidil do brány (2:2). Před koncem třetiny získal Jiří Hrdina za brankou puk, obkroužil ji, ale sám před brankářem Vichem neuspěl. Bohužel hned z protiútoku se parádně pod horní tyčku trefil Martin Ježek a znovu strhl utkání pro Čáslav (3:2).

Poslední třetina začala tlakem první pětky Poděbrad a zdálo se, že se hosté ženou za dalším vyrovnáním. Po třech minutách ale přišla ledová sprcha, která rozhodla celé utkání – nejprve s ledovým klidem uklidil do branky odražený puk Martin Pipek (4:2) a za pouhých jedenáct vteřin přidal po krásné akci pátou branku domácích Jan Sladký (5:2). Za hosty se podařilo snížit už jen Jiřímu Hrdinovi – nahrávku nabídku Davida Toupala uklidi do horní růžku branky nekompromisní střelou z první. Deset minut před koncem mohly Poděbrady utkání ještě více zdramatizovat, ale ve dvojnásobné přesilovce nedokázal nikdo z hráčů trefit poskakující puk u levé tyče domácí brány. Na další šance už nezbylo moc sil a naopak Pavel Bílek musel čelit několika brejkovým situacím.

Poděbrady odehrály proti Čáslavi asi nejlepší utkání a byly domácím rovnocenným soupeřem, přesto bohužel opět odjíždějí bez bodu. Příští týden hostí v prvním domácím utkání roku 2019 Velké Popovice – utkání začíná v sobotu v tradičních 17:00. (foto: svoboda.info)

Branky: 8. Navrátil (T. Pipek), 28. Sladký (T. Pipek, Lang), 39. Ježek (Navrátil, M. Pipek), 43. M. Pipek (Ježek, Navrátil), 43. Sladký (Borovanský) - 15. Dobroň (Hrdina), 35. Brzák (Pojkar, Jedlička), 48. Hrdina (Toupal, Žalud)

Sestava Hokejový klub Čáslav, z.s.
Vich Michal (Svoboda Martin) - Svoboda Ludvík, Lang Lukáš, Bílek Filip, Kůrka Jakub, Šlejtr Ondřej, Janata Ladislav, Šulc Jakub, Procházka Jakub - Pipek Martin, Kraučuk Michal, Křišťan Radim, Ježek Martin, Pipek Tomáš, Muras Lukáš, Borovanský Michal, Vlach Jiří, Navrátil Filip, Sladký Jan
Sestava HC Poděbrady
Bílek Pavel (Moravec František) - Pojkar David, Dobroň Michal, Martínek Aleš, Žalud Matěj, Cafourek Miloslav - Příhoda Martin, Rindoš Lukáš, Milaniak Lukáš, Vernek Jan, Toupal David, Brzák Luboš, Šafra Josef, Jedlička Jakub, Čtvrtečka Václav, Tuma Lukáš, Hrdina Jiří

Fotogalerie