Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0019: HC Poděbrady - Hokejový klub Čáslav, z.s.

ZS Poděbrady - 29.09.2018 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 3. kolo

HC Poděbrady
1 : 5
VS
(0:2, 0:2, 1:1)
Počet diváků: 125
Hokejový klub Čáslav, z.s.
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
4 Vyloučení 8
0 Branky v přesilovce 2
0 Branky v oslabení 1

Ve třetím kole dorazil do Poděbrad neoblíbený soupeř z Čáslavi. Poděbrady s ní dosud nedokázaly uhrát ani bod a bohužel tento fakt trvá i po tomto utkání.

Hned v úvodu utkání se do velké šance dostal hostující Pipek, nedokázal ale puk zasunout do branky. Úvodní pasáž byla hodně rychlá a první přerušení hry nastalo prakticky až po pěti minutách hry. Zanedlouho Poděbrady dostaly možnost přesilové hry, když Pipek zahákoval domácího hráče. Přesilovka se však vůbec nepovedla. V oslabení se do útoku dostala dvojice Sladký – Borovanský a první jmenovaný v oslabení otevřel skóre utkání (0:1). Domácí dostali výhodu přesilové hry i v sedmé minutě, předčasně ji však ukončil faul. Následnou přesilovou hru Čáslav využila – Tomáš Pipek zvýšil na 0:2. V 19. minutě se Milaniak po skončení svého trestu dostal do šance, brankář hostů si střelu pohlídal. Na druhé straně byl pozorný i Bílek, ten vychytal Křišťana, který se nehlídaný ocitl mezi kruhy.

Do druhé třetiny jsme nevstoupili dobře. Po 35 minutách šel na trestnou lavici Mojžíš a Křišťan využil druhou přesilovku Čáslavi, když dostal několikátou dorážkou puk do branky (0:3). Krátce nato byl Mojžíš vyloučen podruhé v krátkém sledu, tentokrát Bílek odolal všem střelám i dorážkám. Domácí brankář se blýskl i o pět minut později – Martin Pipek s Filipem Navrátilem na něj ujížděli sami, Bílek skvěle zasáhl. V polovině utkání domácí Indra obdržel další menší trest. Když si navíc frustraci slovně vyříkal s hlavním rozhodčím, putoval předčasně do šatny. I po skončení přesilovky Čáslav držela Poděbrady v pásmu, výborný Bílek držel naději. Ve 38. minutě už byl ale krátký na střelu Martina Ježka, který poslal hosty už do čtyřgólového vedení (0:4). Těsně před koncem druhé třetiny obdrželi tresty Sladký s Janatou a Poděbrady dostaly možnost zahájit poslední třetinu přesilovkou 5 na 3.

Přesilová hra se ještě protáhla, to na konci první minuty třetí třetiny obdržel trest ještě Křišťan. Domácí však s přesilovkou nenaložili dobře a když už si vytvořili střeleckou možnost, zasáhl přesně Vich. Poděbrady se dočkaly až ve 45. minutě. Krásnou kombinaci zakončil do téměř prázdné branky Martin Příhoda a snížil na 1:4. Další možnost snížit v přesilové hře přišla o tři minuty později, ale faul Janaty se nepodařilo zúročit brankou. Když v 51. minutě přidal Křišťan pátou branku hostů, bylo rozhodnuto. Bílek ještě v závěru utkání předvedl několik výborných zákroků a domácí tak ubránili další dvě oslabení.

Čáslav si odváží všechny body a my se její pokusíme sérii přetrhnout v druhé polovině soutěže. Příští týden zajíždějí Poděbrady na led Příbrami. Hraje se první utkání se druhou skupinou.

Branky: 45. Příhoda (Hrdina, Vernek) - 6. Sladký (Borovanský), 9. Pipek (Šulc), 22. Křišťan (Kraučuk), 38. Ježek (Kraučuk), 51. Křišťan (Kůrka)

Sestava HC Poděbrady
Bílek Pavel (Škubal Jiří) – Cafourek Miloslav, Žalud Matěj – Příhoda Martin, Indra Marek, Vernek Jan – Pojkar David, Vencovský Karel – Mojžíš Radek, Žemlička Vojtěch, Strnad Luděk – Kosinka Jakub – Milaniak Lukáš, Pácal Jiří, Hrdina Jiří
Sestava Hokejový klub Čáslav, z.s.
Vich Michal (Svoboda Martin) – Skokan Lukáš, Svoboda Ludvík, Lang Lukáš, Bílek Filip, Kůrka Jakub, Šlejtr Ondřej, Janata Ladislav, Šulc Jakub, Procházka Jakub – Pipek Martin, Kraučuk Michal, Křišťan Radim, Ježek Martin, Pipek Tomáš, Muras Lukáš, Borovanský Michal, Vlach Jiří, Navrátil Filip, Sladký Jan

Fotogalerie