Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
S0164: HC Poděbrady - BK Mladá Boleslav B

ZS Poděbrady - 10.02.2018 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 21. kolo

HC Poděbrady
5 : 2
VS
(0:0, 1:1, 4:1)
BK Mladá Boleslav B
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Pro nás velmi důležitý zápas začal z naší strany nervózně. Měli jsme špatný pohyb a nepřesně jsme si přihrávali. Soupeř na tom naštěstí pro nás nebyl o moc lépe a tak se po nezáživné první třetině šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

V úvodu druhé části hry jsme dostali výhodu dvojnásobné početní výhody. Soupeře jsme téměř dvě minuty svírali před jeho brankou, vyslali i několik nebezpečných střel, ale hostujího brankáře jsme nepřekonali. Naopak hosté se rychle oklepali a ve 28. minutě šli dovedení zásluhou Vaníčka. Ve 35 minutě jsme opět hráli 30 vteřin přesilovku 5 na 3, ale zase neúspěšně. Vyrovnání přišlo až v následné již klasické početní výhodě, když Žaludovo nahození usměrnil do branky Mojžíš. Vyrovnaný stav 1:1 vydržel až do druhé přestávky.

Třetí třetina začala lépe pro hosty. Ve 44. minutě se puk nešťastně odrazil před naší brankou k Rovnému a ten vrátil Boleslavi vedení. To nemělo dlouhé trvaní. Hned v následujícím střídání Kadlec J. přihrál Rindošovi,ten zavezl puk do soupeřovi třetiny a z otočky nekompromisně vyrovnal. Tento gól nás povzbudil a byl začátkem k obratu v zápase. Ve 47. minutě nás do vedení po přihrávce Kadlece A. poslal Velechovský. Oba hráči si role o 2 minuty později vyměnili a Kadlec A. vstřelil uklidňující čtvrtý gól. Hosté neudrželi nervy na uzdě a vyloučeními se připravili o možnost zdramatizovat zápas. 150 vteřin před koncem sice odvolali brankáře, ale Kadlec A. potvrdil roli nejlepšího střelce týmu a do prázné branky dal poslední gól utkání.

Vítězstvím jsme udělali důležitý krok k tomu, abychom se vyhnuli baráži. Tento fakt o půl hodiny později podpořily Žabonosy výhrou v Kutné Hoře.

Branky: 37. Mojžíš (Žalud, Rindoš), 44. Rindoš (Kadlec J.), 47. Velechovský (Kadlec A., Malínský), 49. Kadlec A. (Velechovský), 60. Kadlec A. -

Sestava HC Poděbrady
Moravec - Malínský,Žalud, Sladký, Kadlec J., Martínek - Pácal, Mojžíš, Kadlec A. - Toupal D., Rindoš, Velechovský - Šafra, Potocký, Hrdina - Chvojka
Sestava BK Mladá Boleslav B