Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
S0138: HC Lev Benešov - HC Poděbrady

ZS Benešov - 20.01.2018 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 18. kolo

HC Lev Benešov
8 : 5
VS
(2:1, 1:2, 5:2)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Do Benešova jsme zajižděli s cílem pokusit se získat zpět ztracené domácí body se Slaným a s Popovicemi. V úvodu jsme byli aktivnější, ale první branku vstřelili domácí. V 10. minutě využil zmatek v naší obraně Sládek. My jsme ale dokázali bleskově odpovědět. Toupal našel před brankou Chvojku a ten se ve svém premierovém utkání v poděbradském dresu trefil přesně do horního růžku branky. Bohužel tento stav nevydržel dlouho. Domácí po 29 vteřinách opět vedli, když naše obrana před brankou nechala osamoceného benešovského hráče.

V úvodu druhé třetiny jsme domácí zaskočili perfektně sehraným přečíslením, když Rindoš přesně přihrál Kadlecovi a ten podruhé srovnal skóre. Domácí hokejisté byli velmi nebezpeční v našem obranném pásmu, my jsme naopak hrozili z brejkových situací. Ve 30. minutě jsme velmi váhali s rozehrávkou v naší třetině, domácí získali puk a opět vedli. My jsme naposledy v zápase srovnali skóre ve 25. minutě, když Hrdina dostal puk na útočnou modrou a tvrdou ranou prostřelil domácího Štěpánka.

Buhužel náš black-out v čase 44:37 až 46:51, když jsme dostali 3 branky nást stál úspěch v zápase. Ve 48. minutě nám sice ještě Pánek svým důrazem, dal naději protože snížil na 4:6, ale nazvrat v zápase to nestačilo. Benešov ještě dokázal využít přesilovku a přidat ještě jednu branku. V závěru Hrdina kosmeticky upravil výsledek na 5:8.

V zápase jsme opět vyrobili velké množství hrubých chyb, které nás stály šanci na bodový zisk. Zbývající 4 zápasy musíme bezpodmínečně odehrát bez nich.

Branky: - 12. Chvojka (Toupal D.), 25. Kadlec A. (Rindoš), 34. Hrdina (Malínský), 48. Pánek (Šafra), 60. Hrdina (Šafra)

Sestava HC Lev Benešov
Sestava HC Poděbrady
Moravec - Malínský, Martínek, Sladký, Labuta, Pánek, Kosinka, Pozník - Rindoš, Mojžíš, Kadlec A. - Toupal D., Potocký, Chvojka - Šafra, Bureš, Hrdina