Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0116: HC Poděbrady - HK Lev Slaný

ZS Poděbrady - 16.12.2017 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 15. kolo

HC Poděbrady
4 : 5
VS
(2:1, 2:3, 0:1)
HK Lev Slaný
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Poslední utkání v letošním roce přineslo vyrovnaný boj. V úvodu utkání se naše první pětka dokázala dostat do šancí, ale i hosté byli nebezpeční a v 6.minutě šli do vedení když v nepřehledé situaci dopravil puk do naší sítě Kubinčák. Vzápětí jsme se museli bránit dvěma přesilovým hrám soupeře a dařilo se nám to úspěšně. Ve 12.minutě Velechovský křižnou přihrávkou našel Rindoše a ten parádně provedeným blafákem vyrovnal. V závěru třetiny jsme dostaly výhodu přesilovky i my a zásluhou Velechovského jsme šli do vedení. Ještě několik vteřin před koncem vyzkoušel Pozník pozornost slánského brankáře, ale trefil ho jenom do betonů.

Začátek druhé třetiny patřil nám, ale nedokázali jsme se střelecky prosadit a přišel trest. Ve 31 a ve 35 minutě se Slaný otočil skóre ve svůj prospěch. My jsme odpověděli zásluhou Hrdiny hned o minutu později. Divoká přestřelka v závěru druhé třetiny pokračovala. Slaný opět odskočil, ale Mojžíš zakončil souhru s Rindošem a vyrovnal.

Ve třeti třetině se hrál vyrovnaný hokej, šance měla obě mužstva, ale bez gólového efektu. Bohužel pro nás až do 57 minuty, kdy dostal přesnou přesnou přihrávku na naší modrou Novák a efektním blafákem trefil hostům 3 body. Naše šance na vyrovnání zhatila 2 vyloučení a zápas jsme dohráli ve třech.

Bohužel jsme bez bodů, ketré nutně potřebujeme. Zápas jsme měli dovést minimálně do prodloužení.

Branky: 12. Rindoš (Velechovský), 20. Velechovský (Martínek, Rindoš), 27. Hrdina (Potocký, Šafra), 40. Mojžíš (Rindoš, Malínský) -

Sestava HC Poděbrady
Skuhrovec - Malínský, Martínek, Sladký, Labuta, Pozník, Pánek, Kosinka - Rindoš, Mojžíš, Velechovský - Pácal, Jelínek, Kadlec A. - Šafra, Potocký, Hrdina - Bureš, Kadlec J.
Sestava HK Lev Slaný