Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S2138: Tatran Sedlčany - HC Poděbrady

ZS Sedlčany - 18.02.2017 17:00

Krajská soutěž mužů: Základní část - 23. kolo

Tatran Sedlčany
3 : 6
VS
(1:3, 2:1, 0:2)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Utkání,které mělo definitivně povrdit naši účast ve vyřazovací části soutěže jsme nezačali dobře. Hned ve 45 vteřině jsme soupeři nechali volné střední pásmo, poté byli nedůrazní před vlastní brankou a domácí šli snadno do vedení. Vzali jsme si z toho poučení a velmi rychle skóre otočili. Nejprve ve 3. minutě přesnou ranou srovnal Procházka. Do konce první třetiny se ještě po přihrávkách Pácala 2x trefil Šafra a vedli jsme o 2 branky.

Když ve 28 minutě Malínský přesnou střelou využil přesilovou hru vypadalo vše jasně. Opět nedůraznou hrou jsme soupeři dovolili vstřelit dva góly a zdramatizovat zápas.

V poslední části hry jsme již žádné komplikace nepřipustili. Sice domácí byli stále na rozdíl jediné branky, ale do žádných šancí se nedostávali. Klid nám na dál Procházka, který v 55 a v 57 minutě vstřelil 2 góly a zkompletoval tak svůj hattrick.

Branky: - 3. Procházka (Pácal) , 9. Šafra (Pácal), 12. Šafra (Pácal), 28. Malínský (Procházka), 55. Procházka (Dvořák, Buldra), 57. Procházka (Dvořák)

Sestava Tatran Sedlčany
Sestava HC Poděbrady
Král - Malínský, Cicvárek, Hněvsa, Malina - Kosinka, Pácal, Šafra - Procházka, Dvořák, Buldra - Ross, Charvát