Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
6144: HC Poděbrady - HC Chrudim

ZS Poděbrady - 18.10.2015 11:00

Liga staršího dorostu: Základní část - 9. kolo

HC Poděbrady
2 : 4
VS
(1:0, 1:2, 0:2)
HC Chrudim
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
2 Vyloučení 3
0 Branky v přesilovce 1
0 Branky v oslabení 0

Důležitý zápas jsme začali úspěšně. Hned v první minutě se prosadil Litera a vedli jsme 1:0. V dalším průběhu byla hra vyrovnaná s několika šancemi na obou stranách.

Po minulých zápasech jsem se druhé třetiny trochu obával a jak se v jejím závěru ukázalo, tak bohužel oprávněně. Šance byly opět na obou stranách, úspěšní jsme byli pouze my zásluhou opět Litery. Když jsme v závěru dostali výhodu přesilové hry, zdálo se, že to tentokrát dopadne dobře. Bohužel jsme se zbytečným faulem o možnost hrát přesilovku sami připravili a ve hře 4 na 4 lacinou ztrátou kotouče v útočném pásmu umožnili soupeři snížit. A bylo ještě hůř, v následné přesilovce Chrudim stihla ještě 8 vteřin před koncem vyrovnat.

Ztráta vedení se promítla i na úvod poslední části hry. špatně jsme bránili přečíslení 3 na 2 a Chrudim šla ve 43 minutě poprvé do vedení. Opět jsme měli šance, zvonily břevna, ale nic z toho. Naopak hosté čtvrtou brankou v 51 minutě rozhodli zápas.

Je to obrovská škoda. Ztratili jsme druhý zápas po sobě, který jsme měli vyhrát. Máme za sebou první kolo, snad jsme se už rozkoukali.....

Branky: 1.Litera (Kubát A.), 30. Litera -

Sestava HC Poděbrady
Müller - Baumgartner, Žalud, Kubát A., Milaniak, Vaněček J., Antoni - Kubát M., Bouřil, Litera - Nedbalý, Zámečník, Vrbenský - Toupal D., Formanm Mačkal
Sestava HC Chrudim