Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S1087: Slavoj Velké Popovice - HC Poděbrady

ZS Velké Popovice - 19.12.2015 18:00

Krajská liga mužů: Základní část - 15. kolo

Slavoj Velké Popovice
4 : 2
VS
(1:0, 0:1, 3:1)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Poděbrady odehrály na ledě Velkých Popovic, kde se jim dlouhodobě nedaří velmi dobrý zápas, přesto si ale tolik potřebné body domů nevezou. Hosté vstoupili do utkání s velkou chutí a byly rozhodně lepším týmem, ale své šance nevyužili. Tu největší měl Šafra, který po parádní přihrávce Procházky netrefil zcela odkrytou branku. Naopak domácí svou největší příležitost okamžitě proměnili. V 9. minutě dostal přihrávku mezi kruhy zcela volný Culka a bylo to 1:0. Krušné chvíle si Poděbrady připravily v závěru třetiny, když ve stejném okamžiku byli vyloučeni Jelínek a Chmelař. Domácí svou šanci do konce třetiny nevyužili.

V úvodu druhé části hry hosté přečkali ještě 90 sekund trvající přesilovou hru 5 na 3 a opět se pomalu dostávali do tempa. Popovice si žádný velký tlak nevytvářeli ale byly velmi nebezpečné z brejkových situací. Poděbrady je však všechny zvládly. Ve 33 minutě Pozník od modré prostřelil vše co měl před sebou, ale gól mu nebyl uznán, naopak byl vyloučen Skokan na faul v brankovišti.Poděbrady se zaslouženého vyrovnání dočkaly ve 37 minutě, když se přesně trefil Procházka.

V poslední části hry se opět odehrával vyrovnaný boj. Hosté strhli vedené na svou stranu v 51 minutě, když se od modré trefil Pánek. Bohužel v 56 minutě Popovice během 15 vteřin otočily zápas. Nejprve skákavý puk nezpracoval Pozník a domácí Lucker vyrovnal a o chvíli později po chybné rozehrávce ve vlastním pásmu otočil výsledek Vacek.V závěrečné power-play Poděbrad pečetil výsledek do prázdné branky Paris.

Troufám si říct, že jsme tentokrát byli lepším týmem, ale bohužel z Popovic opět odjíždíme s prázdnou.

Branky: 9. Culka (Medřický), 56. Lucker (Culka), 56. Vacek (Chochola), 60. Paris (Medřický) - 37. Procházka I. (Šafra), 51. Pánek (Šafra)

Sestava Slavoj Velké Popovice
Sestava HC Poděbrady
Král - Svoboda, Chmelař, Pozník, Malina, Buldra, Pánek, Hněvsa - Jelínek, Dvořák, Velechovský - Drahoňovský, Kubát, Malý - Šafra, Skokan, Procházka I.