Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S1056: HC Lev Benešov - HC Poděbrady

ZS Benešov - 14.11.2015 17:00

Krajská liga mužů: Základní část - 10. kolo

HC Lev Benešov
7 : 8
VS
(1:1, 3:2, 3:4)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
8 Vyloučení 8
3 Branky v přesilovce 1
0 Branky v oslabení 1

Poděbrady by pře úvodní buly dva body určitě braly, ale vzhledem k bláznivému průběhu utkání jeden ztratily. V první třetině byli lepší domácí, kteří byli v tlaku, ke kterému hosté přispívali svými nepřesnými rozehrávkami v obranném pásmu. V brance měli ovšem skvělého Krále, který je držel ve hře. V 18. minutě Poděbrady šly do vedeni zásluhou Kubáta, když ve vlastní oslabení ujeli s Drahoňovským. Benešov ještě v téže přesilovce srovnal Holánkem.

ve druhé části Poděbrady odskočily na rozdíl dvou branek, poté co se trefil z nájezdu přesně Procházka Ivo a v 30 minutě Skokan. Benešov tento náskok v během dvou minut zlikvidoval v poslední vteřině, když už si hosté mysleli že je konec strhl vedení na stranu domácích Štětina.

V závěrečné třetině si Poděbrady vybudovaly dokonce tříbrankový náskok, když po dvou trefách Kubáta a jedné Šafry vedly 7:4. Málokdo věřil, že se Benešov stačí ještě vrátit do zápasu, navíc hosté dostali v 50. minutě výhodu dvouminutové početní výhody 5 na 3 a tím i možnost definitivně zlomit zápas. Tuto šanci však nevyužili a přišel trest. Domácí hráči stihli v posledních pěti minutách srovnat skóre opět za velkého přispění nepřesné hry hráčů Poděbrad v obranném pásmu. V závěrečné penaltové loterii podtrhli své parádní výkony dva Poděbradští hráči. Brankář Král, který chytil všechny čtyři nájezdy Benešova a útočník Kubát, jenž svou pátou brankou v utkání nájezdy rozhodl.

Utkání má dvě pozitiva. Máme dva body a začali jsme snad střílet branky. N druhou stranu v naší situaci nemůžeme takto ztrácet body

Branky: 19. Holánek, 32. Hynek (Bursík), 35. Hynek (Holánek), 40. Štětina (Fedoročko), 55. Fedoročko (Starec), 58. Babický (Hynek), 59. Císař (Starec) - 18. Kubát (Drahoňovský, Poláček), 28. Procházka I. (Malý), 31. Skokan (Buldra, Poláček), 44. Kubát (Drahoňovský, ¨Poláček), 45. Kubát (Malý, Drahoňovský), 46. Šafra (Poláček), 49. Kubát (Procházka I., Cicvárek) - rozh. nájezd Kubát

Sestava HC Lev Benešov
Sestava HC Poděbrady